Mijn naam is Sanne de Grauw; een jonge enthousiaste kostuum ontwerpster die het niet bij ontwerpen alleen laat maar die ook nog eens de kostuums zelf produceert.
Alle mogelijkheden staan open voor mij: van een dienstverband tot losse opdrachten en van creativiteit tot productie.
Flexibiliteit & doorzettingsvermogen zijn naast creativiteit mijn belangrijkste kenmerken.
Ik studeerde 4 jaar mode op het Koning Willem 1 College in Den Bosch. Hier leerde ik  het gehele proces van ontwerpen uit het niets tot het maken van het eindproduct en ook alles over textiel, patronen, styling en ontwerp.

Na mijn diploma te hebben behaald, heb ik de vooropleiding van Artez in Arnhem gevolgd (en vervolgens ben ik 4 maanden gaan reizen. Dingen van de wereld te zien, nieuwe culturen op te snuiven). In 2012 ben ik gestart met de opleiding Kostuumontwerp  op de Toneelacademie te Maastricht.

Nu is het tijd om op eigen benen te staan en echt helemaal zelf aan de slag te gaan.
Ik ontwerp en maak  kostuums voor toneel, film, theater  en festivals. Daarnaast ontwerp ik ook kleding op maat voor ieder die dat wenst.